söndag 30 januari 2011

Massiv spelsöndag med Bettinggurun i England, Italien och Frankrike!

Igår hjälpte den ståtlige mittförsvararen Per Mertesacker bloggen att gå plus genom att först ge sitt lag ledningen med 1-0, till råga på allt gjorde han sedan 1-2 till Bayern i egen kasse. Matchen slutade 1-3. Idag blev det många spel på bloggen, härligt!!

Notts County - Manchester City 2 till 1.42 på Unibet, 3 % (50 kr)
City har en bred trupp. I mål kommer antagligen Shay Given stå och i backlinjen bör bänkade spelare som Lescott, Boyata och Zabaleta starta. Shaun Wright Philips och Adam Johnson räknas även med att starta, kanske även Dzeko och Milner. Ni ser som sagt hög Premier League klass på laget. Men vi tar med underskattningen och missnöjet hos dessa spelare över att inte få spela och fegar lite med insatsen. FA-cupen är det som spelas.

Cagliari - Bari 1 till 1.76 på BetFair, 6 % (100 kr)
Cagliari har lite skadeproblem på innermitfältet till denna matchen, men ersättarna ska lätt kunna matcha Baris innermitfält. Övriga laget håller mycket högre klass än Bari helt enkelt och på hemmaplan ska man vinna bara man lyckas få in bollen. Vi antar att Aqcuafresca ordnar det. Fina odds!

Inter -  Palermo "över 2.5 mål" till 1.72 på Nordicbet, 3 % (50 kr)
Börjar med att räkna upp de offensiva spelarna i denna matchen. Etoo, Milito och numer inflyttade Giampaolo Pazzini från Sampdoria i hemmalaget Inter, i bortalaget hittar vi mäktige Pastore, Miccoli och Pinilla. Sex spelare som kan göra mål på egen hand. Lägg därtill att nye tränaren Leonardo i Inter enbart spelat under 2.5 mål i en match och det var senast i cupen mot starka Napoli. Bettinggurun tror att hemmalaget fortsätter som innan den matchen och ger oss en målrik match.

Bordeaux - Nice "under 2.5 mål" till 1.65 på BetFair, 6 % (100 kr)
Gamla storlaget Bordeaux går dåligt i år och laget skriker efter en målskytt. Hemmalaget måste nästan vinna denna matchen men vem ska göra målen? Nice å sin sida kommer till matchen med en förhoppning om att kanske ta en poäng och då gör man det man är bäst på, nämligen att inte göra mål och inte släppa in mål bakåt. Nice's senaste 13 matcher har slutat med under 2.5 mål!!

Rättning:
Werder Bremen - Bayern Munchen "över 2.5 mål" (1.65) - 50 kr, resultat: 1-3, vinst/förlust 33 kr

Summa: "1689 kr (1000 kr vid start)"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar