onsdag 26 januari 2011

Två klassiska europeiska lag vinner!

Igår var Nottingham på vår sida och lyckades slå Bristol hemma. Idag vänder vi oss återigen till den brittiska övärlden för att hitta intressanta odds. Vi tar även en snabb tripp till Portugal.

Porto - Nacional 1 till 1.20 på Unibet, 3 % insats (50 kr)
Porto kör över allt i sitt hemland. På hemmaplan har man 9-0-0 i statistik och 28-5 i målskillnad. Det ska i och för sig sägas att Nacional har ett bra försvar, men under 90 minuter ska man inte kunna stå emot Portos Offensiv. Det spelades faktiskt en match i Portugisiska Cupen i början av januari som Porto förlorade på hemmaplan mot Nacional, men det var som sagt cupen. "Hulken" och sina lagkamrater ska bara vinna detta.

Hibernian - Glasgow Rangers 2 till 1.45 på BetFair, 3 % insats (50 kr)
Rangers som såg ut att vara på väg mot ett säkert guld har blandats in i en rejäl titelfight mellan Celtic och kanske till och med Hearts (!), efter förluster mot bägge lagen. Nu möter man ett Hibernian som ligger näst sist i ligan  och inte vunnit på 11 matcher (cupmatcher inräknade). Glasgow måste bara vinna detta för att ha greppet om bucklan.

Dagens spel på AB.

Rättning:
Nottingham - Bristol City 1 (1.56) - 97 kr, resultat: 1-0, vinst/förlust: 54 kr

Summa: "1674 kr (1000 kr vid start)"

'Edit: 2:a ska det självklart vara på glasgow'

2 kommentarer:

  1. Hej
    Antar att du menar en tvåa på Glasgow. Håller helt med dig i båda matcherna. man kan absolut gå in hårt i båda tycker jag.

    MVH
    Fredrik
    www.bastaspelen.blogspot.com

    SvaraRadera
  2. Helt korrekt menar en tvåa på Glasgow my misstake, editerar det. Verkar gå in säkert bägge två. Anledningen till min låga insats var att jag inte har fått ut några startuppställningar i lagen. Men helt korrekt, man kanske borde ha satsat mer.

    Fortsätt med att kommentera, alltid roligt med respons.

    SvaraRadera