fredag 22 april 2011

Fotbollsbetting: Målrikt mellan Leeds - Reading

Ja då har vi lite påskkarameller att komma med på bloggen också. Hyfsat spelutbud idag, dock har jag ännu inte vågat spela på någon svensk match och inte heller idag tar vi det modet till oss.

Blåvittbettingen har inte direkt öppnat strålande. Jag själv missade matchen igår och ska inte uttala mig om den, men tydligen ska IFK haft bollar i virket minst 2 ggr och kanske var det lite otur att senaste spelet inte gick in. Men vi kör vidare på blåvittbettingen bara, får se om det blir med eller utan Jonas Olsson även om det nu verkar som att han stannar.

Länk till Blåvittbettingen.

Dagen speltips:

Leeds - Reading "över 2.5 mål" till 1.83 på BetFair, 3 % insats (68 kr)
Ganska fett möte i The Championship och två lag som behöver vinna. Reading går utmärkt och har 9 raka segrar i ligan, nu jagar man helt plötsligt en direktplats till Premier League. För det krävs det däremot att man fortsätter vinna då man för tillfället har 5 poäng upp till Norwich som har 1 match mer spelade med 3 omgångar kvar. Bortatruppen ska i princip vara oförändrad sen senast. I Hemmalaget Leeds saknar man antagligen målsprutan Luciano Becchio som har stått för 19 av lagets 78 mål. Men som ni ser så kan laget göra mål även utan honom. Leeds är även i tokbehov av 3 poäng så att man går till slutspelet i The Championship. Jag tror alltså på oddset för att bägge lagen är i behov av 3 poäng och är mycket starka framåt.

Dagens bombenförslag hos AB.

Summa: "2259 kr (1000 kr vid start)"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar