lördag 23 april 2011

Fotbollsbetting: Massiv spelpåsk, hela sju spel på bloggen!

Det kommer en kort sammanfattning om de matcher jag har valt idag, det jag främst har tagit i beaktning är form, hemma/borta statistik samt tillgängliga spelare.

Chelsea - West Ham "hemmalag håller nollan" till 1.97 på BetFair, 3 % insats (66 kr)
Chelsea är starka hemma och West Ham har på senaste haft lite svårt med målskyttet. Viktige Scott Parker saknas i bortalaget.

Bristol Rovers - Charlton "under 2.5 mål" till 1.91 på BetFair, 3 % insats (66 kr)
Två lag som har problem att göra mål för tillfället. Rovers måste i och för sig ta sig uppåt i tabellen för att undvika nedflyttning, men jag tror inte man bortser från defensiven pga det. Inga särskilda avbräck i lagen sen senaste matcherna.

Valencia - Real Madrid 1 (DnB) till 1.83 på BetFair, 3 % insats (66 kr)
Real Madrid spelar bland annat utan Cristiano och Di Maria, hörde även något om Xabi Alonso. Valencia får inte bättre chans att slå ett Real som inte längre satsar på ligan.

Athletic Bilbao - Real Sociedad 1 till 1.65 på Betsafe, 3 % insats (66 kr)
Bilbao är grymt starka hemma. Medan Sociedad har haft det trögare på senaste tiden även om man tog en efterlängtad seger senast hemma mot Gijon. Bilbao med iofs ett fåtal skador har hemmastöder och den bättre truppen.

Bayer Leverkusen - Hoffenheim 1 till 1.52 på  Nordicbet, 3 % insats (66 kr)
Leverkusen som iofs inte imponerat särskilt på senaste möter nu ett Hoffenheim som inte varit sig likt efter vinteruppehållet utan tränaren Ragnik(?) och spelarna Luis Gustavo och Demba Ba. Leverkusen måste vinna för att ha en chans på ligatiteln.

St Pauli - Werder Bremen 2 till 2.20 på Nordicbet, 3 % insats (66 kr)
Stora skadeproblem i hemmalaget som kommer åka ner, samt en tränare som kommer lämna det sjunkande skeppet efter säsongen. Högmotiverat Bremen som ser "skadegladare" ut och så länge man kan undvika de misstag man gjort senaste matcher så vinner man detta.

Willem II - AZ Alkmaar 2, -1 till 1.80 på Betsafe, 3 % insats (66 kr)
Willem II är helt ur form och man har släppt in sjukt mycket mål de senaste. Det verkar som att man gett upp fortsatt ligaspel i Eredivisie och läge för Alkmaar att köra över motståndarna.


Rättning:
Leeds - Reading "över 2.5 mål" (1.83) - 68 kr, resultat: 0-0, vinst/förlust: - 68 kr

Summa: "2191 kr (1000 kr vid start)"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar