fredag 28 januari 2011

Erzgebirge Aue!

Idag får man leta i de lägre divisionerna i Europa för att hitta någon spelvärd match. Mycket får man då grunda på statistik eftersom det är svårt att hitta information om lagen, en rekommendation är att hålla nere insatserna.

Erzgebirge Aue - Osnabrück 1 till 2.00 på Unibet, 3 % insats (51 kr)
Som sagt blir dagens ledord statistik. Osnabrück har det tungt borta, med ett facit på 0-1-8. Lagets matcher tenderar att bli ganska målrika och man släpper in en hel del mål bakåt, i alla fall på bortaplan. Aue i sin tur som innehar 7:e placeringen i ligan är grymma hemma. Man har statistiken 7-1-0 vilket gör laget till ett av ligans bästa  hemmalag. Bara detta gör att oddset ser väldigt förmånligt ut. Tyvärr har jag mindre bra koll på spelarna, men oddset är på förhand alldeles för bra för att inte spela på.

För övrigt spelar Blåvitt idag och jag kommer som utlovat lämna en bettinganalys inför deras matcher i allsvenskan. Idag spelar man i Copa del Sol mot Tromsö och jag avstår helst från att spela på "träningsmatcher", dock verkar laget ta "plojturneringen" på största allvar och man ställer upp med i princip bästa tillgängliga lag. Saknas gör Robin Söder och Stefan Selakovic. Så här ser startuppställningen:
(4-2-3-1)
Marcus Sandberg – Adam Johansson, Kalle Svensson, Ragnar Sigurdsson, Logi Valgardssson – Jakob Johansson, Sebastian Eriksson – Tobias Sana, Andreas Drugge, Elmar Bjarnason – Tobias Hysén.

I Tromsö hittar vi bland annat tidigare Blåvittbekantingen Fredrik Björck och i  mål finns f.d Halmstad målvakten Marcus Sahlman. På topp ställer man upp med gamle målsprutan Sigurd Rushfeldt som däremot börjar bli till åren. Ännu en Blåvittbekanting, George "Mouradona" Mourad spelade förra året i Tromsö, dock har parterna i år (ännu) inte lyckats komma överens om ett nytt kontrakt. Därmed är inte Mourad med.

Hur som helst så känns 2:an på Blåvitt relativt vettig till omkring 2.20 på olika spelbolag.

Dagens spel på AB.

Summa: "1707 kr (1000 kr vid start)"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar